Fryste kaker
Fryst Oreokake 8bit
Bunnen er laget av knust Oreokjeks, under et lag med frisk ostekrem som er toppet med fløtekrem. Kaken er pyntet med et godt dryss knuste oreokjeks.
Kaken tines i kjøleskap i 3 timer før servering.
Holdbarhet fryst: Se dato etikett.
Holdbarhet tint: 4 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).
Fryst Oreokake 8bit finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.
Ingredienser
Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.
Ostekrem består av:
(sukker, fløte, kremost 14,9 % (pasteurisert melk og fløte, salt, stabilisator (E410, E412), syrekultur), vann, yoghurt, mysepulver, dekstrose, gelatin (svin), maisstivelse, glukosesirup, modifisert stivelse (potet), salt, fortykningsmiddel (E440, E466), emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202), vaniljearoma)
Sjokoladekrem består av:
(fløte, sukker, vann, kakaomasse, kakaosmør, helmelkspulver, mysepulver, dekstrose, gelatin (svin), glukosesirup, modifisert stivelse (potet), salt, emulgator (E322 (soyalecitin)), vaniljearoma)
Kjeksbunn og pynt består av:
(hvetemel, meierismør, sukker, palmeolje, kakaopulver, hvetestivelse, glukose-fruktosesirup, hevemiddel (E501, E503, E500), salt, emulgator (E322 (soya/solsikke)), aroma (vanillin)).
Kan forekomme spor av: Egg, nøtter.
Næringsinnhold og produktinformasjon
Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.
Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g
- Energi kj/kcal
- 1634/390
- Fett g
- 24.6
- Mettede fettsyrer g
- 15.2
- Karbohydrater g
- 38.9
- Sukkerarter g
- 29.0
- Kostfiber g
- 0.8
- Protein g
- 3.4
- Salt g
- 0.4
- Produktet har vært fryst
Vekt ca.: 635g