Øvrige brød
Glutenfritt kjernebrød
Populært glutenfritt kjernebrød! Spiser du glutenfritt, er Kjernebrød en smakfull og populær variant som har vært med oss siden 2015.
Ingredienser
Vann, maisstivelse, solsikkekjerner, linfrø, soyaprotein, gresskarkjerner, gjær, rapsolje, sesamfrø, salt, fortykningsmiddel (E415, E464, E412), rismel, sukker, psyllium, tørket surdeig av rismel, inulin, dekstrose, karamell, linser, konserveringsmiddel (E282), solsikkeolje, gjærekstrakt, maltodekstrin, surhetsregulerende middel (E262), enzymer.
Kan forekomme spor av: Egg, melk, sennep, lupin.
Vekt ca.: 500g
Næringsinnhold og produktinformasjon | Pr. 100g |
---|---|
Energi kj/kcal | 1225/293 |
Fett g | 14,1 |
Mettede fettsyrer g | 1,9 |
Karbohydrater g | 28,6 |
Sukkerarter g | 2,7 |
Kostfiber g | 7,2 |
Protein g | 9,4 |
Salt g | 1 |
Glutenfritt kjernebrød finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.
Leveres ikke i Nord-Norge.