Butikkens egne
Landeveis Møllebrød
Landeveis Møllebrød er et skikkelig godt og saftig sammenbakt grovbrød bakt med kun norsk mel. Brødet stekes ferdig i butikk.
Melet er steinmalt hos Trygve på Holli Mølle i Spydeberg, og kornet kommer fra hans samarbeidsgårder i Østfold og Akershus. I brødet brukes det en kombinasjon av siktet og sammalt hvetemel og hvetekli, som sammen med sirup skaper en veldig god og rund smak. Brødet bakes på et av våre lokale bakerier, og stekes i butikker rundt om i hele landet for å gi deg ferskt og saftig Landeveis Møllebrød.
Landeveis-serien består av Landeveis Havrebrød med havre fra Skarnes i Odalen, Landeveis Gulrotbrød med gulrot fra Ringdal gård i Vestfold, og Landeveis Møllebrød med mel fra Holli Mølle i Østfold.
--->Les mer om Landeveis-serien
Ingredienser
Hvetemel, sammalt hvete (29,0 %), vann, hvetekli (2,2 %), rapsolje, salt, sirup, gjær, maltekstrakt av bygg, enzymer, melbehandlingsmiddel (E300).
Kan forekomme spor av: Egg, soya, melk, mandler, hasselnøtter, valnøtter, sesamfrø
Vekt ca.: 650g
Næringsinnhold og produktinformasjon | Pr. 100g |
---|---|
Energi kj/kcal | 1054/252 |
Fett g | 3.0 |
Mettede fettsyrer g | 0.2 |
Karbohydrater g | 44.8 |
Sukkerarter g | 1.9 |
Kostfiber g | 5.2 |
Protein g | 8.1 |
Salt g | 1.3 |
Landeveis Møllebrød finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.
Leveres ikke i Nord-Norge.