Butikkens egne
Landeveis Gulrotbrød
Landeveis Gulrotbrød er et mildt og saftig rundstekt brød med ekstra god smak og sødme fra gulrot. Brødet stekes ferdig i butikk.
Gulrøttene kommer fra Birgitte og Ole Andreas på Ringdal gård i Vestfold, og raspes før de tilsettes i deigen. Brødet er skråsnittet, noe som gir en sprø og ekstra smakfull skorpe, mens det grove melet bløtlegges for å tilføre ekstra saftighet. Brødet er bakt med en blanding av norsk rug og hvete, og det tilsettes solsikkekjerner når det bakes på et av våre lokale bakerier. Til slutt stekes brødet i butikker rundt om i hele landet, for å gi deg rykende nystekte Landeveis Gulrotbrød.
Landeveis-serien består av Landeveis Havrebrød med havre fra Skarnes i Odalen, Landeveis Gulrotbrød med gulrot fra Ringdal gård i Vestfold, og Landeveis Møllebrød med mel fra Holli Mølle i Østfold.
--->Les mer om Landeveis-serien
Ingredienser
Hvetemel, vann, sammalt hvete (19,0 %), gulrot (8,7 %), rugmel, hvetekli (3,7 %), solsikkekjerner, rapsolje, salt, sirup, gjær, maltekstrakt av bygg, enzymer, melbehandlingsmiddel (E300).
Kan forekomme spor av: Egg, soya, melk, mandler, hasselnøtter, valnøtter, sesamfrø
Vekt ca.: 710g
Næringsinnhold og produktinformasjon | Pr. 100g |
---|---|
Energi kj/kcal | 1069/254 |
Fett g | 4.1 |
Mettede fettsyrer g | 0.4 |
Karbohydrater g | 41.8 |
Sukkerarter g | 1.7 |
Kostfiber g | 7.5 |
Protein g | 8.7 |
Salt g | 1.1 |
Landeveis Gulrotbrød finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.
Leveres ikke i Nord-Norge.