Pulled pork i briochebrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Pulled pork i briochebrød

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Pulled pork i briochebrød gir en saftig og smaksfull burger. Vel bekomme!

Ingredienser

  • Brioche Burgerbrød
  • 1 pakke pulled pork
  • 1 pk ferdig kuttet grønnkål
  • 2 rød løk
  • 2 lime
  • 2 ss sukker
  • Syltet jalapeno

Slik gjør du

  1. 1. Skjær rød løk i tynne skiver eller ringer. Skvis saften av to lime og bland med 2 ss sukker. La sukkeret løse seg opp før du tilsetter den skivede løken. La alt stå i ca 30 minutter.
  2. Varm opp pulled pork som anvist på pakningen.
  3. Fres grønnkålen i en varm panne i et par minutter.
  4. Del briochebrødene i to. Start med grønnkål, fortsett med pulled pork og topp med syltet rødløk og jalapenos.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler