Roastbeefsandwich
under 10 min
Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke
Når du vil unne deg noe ekstra!
Ingredienser
- Havrebrød
 - Potetsalat
 - Ruccola
 - Roastbiff
 - Syltet løk
 - Urter (gressløk og timian)
 - Pepper
 - Majones
 
Slik gjør du
- Skjær gode skiver havrebrød.
 - Start med potetsalat på den ene skiven.
 - Fortsett med ruccola og skiver av roastbiff.
 - Topp med syltet løk, pepper og de urtene du liker best (vi har brukt timian).
 - Avslutt med nok en skive med litt majones.
 
SLIK lager du syltet løk:
- Skjær 3 løk i tynne skiver.
 - Kok opp 1 dl eplesidereddik, 1 dl sukker, 2,5 dl vann og noen pepperkorn. Kok til sukkeret løser seg opp.
 - Legg løken i tette glass og hell laken over. Laken skal dekke løken.
 - Avkjøl og sett i kjøleskapet.
 - Løken er ferdig etter et par timer, men blir enda bedre om den får stå natten over.
 
Vel bekomme!