Røkt laks og eggerøre på Kornbrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Røkt laks og eggerøre på Kornbrød

10 - 20 min

Bursdag, Frokost, Lunsj, Middag

Rundstekte brød egner seg vel så godt til snittebordet. Bakerens Utvalgte Kornbrød er et saftig og smaksrikt brød med mye frø og korn som smaker godt med blant annet røkt laks og eggerøre.

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Lag eggerøre ved å piske sammen 4 egg, 4 ss vann og litt salt.
  2. Skjær 20 g meierismør i små terninger og ha halvparten i røren.
  3. Sett platen på middels varme, smelt resten av smøret i pannen og hell i røren.
  4. Rør lett med en slikkepott til rørene har stivner, men fremdeles er myk. Sett pannen til side.
  5. Skjær fine skiver kornbrød og del i to på skrå.
  6. Legg skiver av røkelaks på skivene og topp med myk eggerøre og finhakket gressløk.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler