Gourmetloff med kokt egg
10 - 20 min
Frokost, Lunsj, Matpakke
Koketips til egg: Ta utgangspunkt i romtempererte egg og ta egget størrelse med i betraktning når du setter koketiden.
Bløtkokt egg = 3 - 5 minutter
Smilende egg = 6 - 8 minutter
Hardkokt egg = 10 minutter
Ingredienser
- Bakerens Utvalgte Gourmetloff
- Egg
- Avokado
- Crispisalat
- Salt og pepper etter eget ønske
Slik gjør du
- Skjær gode skiver av Bakerens Utvalgte Gourmetloff.
- Kok eggene med ønsket koketid - se beskrivelse for tips.
- Avkjøl eggene i kaldt vann, mens du moser avokado med gaffel som du smører på skiven. En salt og pepperdryss over,- om ønskelig.
- Skyll crispisalat og legg på avokadomosen, før du legger skiver eler båter av egg på skiven.
Vel bekomme!