Bakerens Utvalgte gourmetloff med eggesalat

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Bakerens Utvalgte gourmetloff med eggesalat

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Matpakke

Bakerens Utvalgte Gourmetloff er en mektig loff bakt med smør og surdeig av hvete. Maisgrits gir en ekstra sprø skorpe, mens krumma er myk og smakfull. Passer ypperlig til egg eller en god eggesalat!

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok 2 egg i ca. 8 minutter. Avkjøl eggene og del dem i fine biter. Bland hakket egg og finhakket rødløk med 2 ss majones.
  2. Skjær gode skiver brød.
  3. Legg crispisalat på skiven. Topp med eggesalat og litt ekstra finhakket rødløk.
  4. Smak til med salt og pepper og pynt gjerne med gressløk.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler