Bakerens Utvalgte gourmetloff med eggesalat
10 - 20 min
Frokost, Lunsj, Matpakke
Bakerens Utvalgte Gourmetloff er en mektig loff bakt med smør og surdeig av hvete. Maisgrits gir en ekstra sprø skorpe, mens krumma er myk og smakfull. Passer ypperlig til egg eller en god eggesalat!
Ingredienser
- Bakerens Utvalgte Gourmetloff
- Egg
- Rød løk
- Majones
- Crispisalat
- Gressløk
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Kok 2 egg i ca. 8 minutter. Avkjøl eggene og del dem i fine biter. Bland hakket egg og finhakket rødløk med 2 ss majones.
- Skjær gode skiver brød.
- Legg crispisalat på skiven. Topp med eggesalat og litt ekstra finhakket rødløk.
- Smak til med salt og pepper og pynt gjerne med gressløk.
Vel bekomme!