Pavlova med lakris-is og bringebær

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Pavlova med lakris-is og bringebær

over 20 min

Bursdag, Dessert

Pavlova med is smaker nydelig en varm sommerdag. Prøv deg fram med iskrem i ulike smaker for å finne din smaksfavoritt.

Ingredienser

  • 2 stk marengsbunn
  • 5 ss bringebærsyltetøy
  • Sjokoladesaus
  • 500 gram lakris-is
  • 250 gram bringebær
  • 1 lime

Slik gjør du

  1. Legg den ene marengsbunnen på et kakefat.
  2. Fordel bringebærsyltetøy over bunnen og dryss over litt sjokoladesaus.
  3. Legg på den andre marengsbunnen over og fordel iskuler over hele toppen.
  4. Dryss over sjokoladeissaus, pynt med bringebær og ha over litt finrevet skall av lime. Server umiddelbart.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler