Rester av grillmat

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Rester av grillmat

10 - 20 min

Frokost, Lunsj

Har du rester av grillmat, kan du enkelt lage deilige smørbrød! Om du har pølserester, biffrester eller rester av gårsdagens fisk,- her får du inspirasjon til tre varianter: Biffsmørbrød, pølseomelett eller laksesmørbrød.

Ingredienser

Biffsmørbrød

  • Du trenger:
  • Bakerens Utvalgte Kornbrød
  • Rester av biff
  • Ruccula
  • Aioli
  • Granateplekjerner

Pølseomelett

  • Rester av grillede pølser
  • 2 egg per person
  • Smør til steking
  • Ruccula
  • Paprika
  • Bakerens Utvalgte Kornbrød

Lakseomelett

  • Rester av grillet laks
  • Bakerens Utvalgte Kornbrød
  • Tzatziki
  • Ruccula

 

Slik gjør du

Biffsmørbrød

  1. Del Bakerens Utvalgte Kornbrød i skiver og topp med aioli, ruccula, biffskiver og granateplekjerner.

Pølseomelett

  1. Del grillpølsene i skiver.
  2. Pisk sammen egg. Tilsett pølsebiter og stek på middels varme i en stekepanne med litt smør.
  3. Topp skiver av Bakerens Utvalgte Kornbrød med ruccula, pølseomelett og skiver av paprika.

Laksesmørbrød

  1. Riv opp laksen i biter.
  2. Del Bakerens Utvalgte Kornbrød i skiver og topp med tzatziki, ruccula og laks. Noen skiver av eple er også godt å ha på toppen.

Vel bekomme!

 

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler