Rester av grillmat
10 - 20 min
Frokost, Lunsj
Har du rester av grillmat, kan du enkelt lage deilige smørbrød! Om du har pølserester, biffrester eller rester av gårsdagens fisk,- her får du inspirasjon til tre varianter: Biffsmørbrød, pølseomelett eller laksesmørbrød.
Ingredienser
Biffsmørbrød
- Du trenger:
- Bakerens Utvalgte Kornbrød
- Rester av biff
- Ruccula
- Aioli
- Granateplekjerner
Pølseomelett
- Rester av grillede pølser
- 2 egg per person
- Smør til steking
- Ruccula
- Paprika
- Bakerens Utvalgte Kornbrød
Lakseomelett
- Rester av grillet laks
- Bakerens Utvalgte Kornbrød
- Tzatziki
- Ruccula
Slik gjør du
Biffsmørbrød
- Del Bakerens Utvalgte Kornbrød i skiver og topp med aioli, ruccula, biffskiver og granateplekjerner.
Pølseomelett
- Del grillpølsene i skiver.
- Pisk sammen egg. Tilsett pølsebiter og stek på middels varme i en stekepanne med litt smør.
- Topp skiver av Bakerens Utvalgte Kornbrød med ruccula, pølseomelett og skiver av paprika.
Laksesmørbrød
- Riv opp laksen i biter.
- Del Bakerens Utvalgte Kornbrød i skiver og topp med tzatziki, ruccula og laks. Noen skiver av eple er også godt å ha på toppen.
Vel bekomme!