Pølsebrød-panini

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Pølsebrød-panini

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Middag

Har du pølsebrød til overs etter grillingen i går? Bruk dem til å lage god og enkel panini.

Ingredienser

  • 4 pølsebrød, REALE eller Brioche
  • 4 ss grønn pesto
  • 4 skiver hvitost
  • 8 tomatskiver
  • 4 skiver kalkunpålegg
  • Ruccola

Slik gjør du

  1. Del pølsebrød i to og bre utover 1 ss pesto på hver halvdel av pølsebrødet. Legg på 1 skive gulost, kalkunpålegg og tomatskiver. Topp med ruccola og lukk.
  2. Varm opp et panini-jern eller en grillpanne, og ha pølsebrødet i jernet eller pannen. Stek til osten har smeltet og brødet er gyllent.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler