Pannekaker med griljermel
over 20 min
Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke, Dessert
Pannekaker er like godt til morgen og til kvelds, bare variér tilbehøret! Har du brødrester du ønsker å bli kvitt, er dette oppskriften for deg.
Ingredienser
Ca. 10 små pannekaker:
- 3 – 4 brødskiver av speltbrød som blir til ca. 2 dl mel
- 3 egg
- 4 – 5 ss sukker
- 1 ts kardemomme
- 2 dl melk
- 20 gram smør
- Blåbær og rømme
Slik gjør du
- Del brødet i mindre biter og stek dem i ovnen til de er tørre og sprø. Ha bitene i en blender og kjør til mel.
- Pisk sammen egg og sukker til en luftig eggedosis, tilsett så kardemomme.
- Visp blandingen sammen med griljermelet.
- Spe med litt melk om gangen til du får den perfekte pannekakerøren.
- Stek pannekakene i litt smør. Server dem gjerne varme med blåbær og rømme.
Vel bekomme!