Kyllingsalat med sesamkrutonger
over 20 min
Lunsj, Middag
En enkel kyllingsalat som er like god til lunsj som til middag! Ønsker du mer smak, tilfør dine krydderfavoritter i oljen.
Ingredienser
Kyllingsalat:
- 2 kyllingfileter
- Crispisalat
- Ruccola
- Babyleaf
- 1 avokado
- 1 spisspaprika
- 2 ss mild olivenolje
- Kvernet pepper og salt
Krutonger:
- 3 skiver Funkygine Fiberbrød
- 3 ss olivenolje
- 0,5 ts salt
- 2 ss sesamfrø
Slik gjør du
Kyllingsalat (2 porsjoner):
- Gjennomstek kyllingfiletene i ovn eller panne og la dem hvile litt før du skjører dem i skiver eller biter.
- Skjær opp avokado og paprika og bland med salaten.
- Hell over olivenolje og salt og pepper.
- Legg kyllingskivene/bitene på salaten,- og til sist: Topp med deilige sesamkrutonger!
Krutonger:
- Skjær brødet i skiver og deretter i små terninger.
- Bland olivenolje, salt og sesamfrø i en bolle.
- Vend brødterningene godt i smaksblandingen.
- Legg brødterningene på et stekebrett med bakepapir.
- Stek i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter, eller til brødkrutongene er
sprø.
Vel bekomme!