Iskremtårn med brioche og bær

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Iskremtårn med brioche og bær

10 - 20 min

Dessert

Når du vil overraske familen eller gjestene med en god og enkel sommerdessert - lag et iskremtårn av is og brioche toastbrød. Den perfekte måten å bruke opp brødrestene!

Ingredienser

  • Brioche toastbrød
  • Din favoritt-iskrem
  • Sjokoladesaus
  • Hasselnøtter
  • Sitronmelisse
  • Jordbær

Slik gjør du

La isen stå 5-10 i romtemperatur, da er den lettere å skjære i lag/skiver.

  1. Varm skivene i oven på 160 grader i 2-3 minutter.
  2. Skjær is i skiver og legg lagvis skive-is-skive-is så høyt du vil ha tårnet (eller så langt brødrestene rekker). Vi har brukt pistasjis, jordbæris og vaniljeis med sjokolade.
  3. Topp med sjokoladesaus, hasselnøtter, sitonmelisse og jordbær, eller server toppingen i skåler ved siden av.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler