Speltbrød med skinke og ost - ostesmørbrød
over 20 min
Lunsj, Middag, Matpakke
Ferskt brød er utrolig godt, men har du tenkt på at gårsdagens brød kan bli like godt? Våre Groveste Speltbrød med skinke og ost er en klassiker,- gårsdagens brød blir raskt til ostesmørbrød når middagen skal raskt på bordet.
Ingredienser
Skinkeskive med ost og reddik
- Våre groveste Speltbrød
- Gulost
- Løvtynn skinke
- Crispisalat
- Reddik
Klassisk toast med ost og skinke
- Våre groveste Speltbrød
- Gulost
- Løvtynn skinke
- Timian
- Ketchup eller grov sennep
Slik gjør du
Skinkeskive med ost og reddik
- Skjær gode skiver brød.
- Start med skiver av gulost og fortsett med frisk salat.
- Topp med skinke og reddik i tynne skiver.
Klassisk toast med ost og skinke
- Skjær gode skiver brød.
- Smør skivene med ketchup eller grov sennep og legg på løvtynn skinke.
- Legg på skiver av gulost.
- Stek i ovnen på 200°C i ca. 10 minutter til osten er smeltet. Topp med friske urter.
Vel bekomme!