Crostini med ulik topping
over 20 min
Lunsj, Middag
Fristende, små skiver med ristet eller grillet brød: Crostini. Passer utmerket på bordet som forrett eller en snack til gjestene. Og det beste av alt; du får spist opp brødrestene! Her er våre beste forslag til gode toppinger:
Ingredienser
Vi har brukt 4 skiver loff og 1/2 baguette, men bruk det brødet du har!
Topping 1: Tomat og basilikum
- 250 gram cherrytomater
- 1 fedd hvitløk
- Hakket basilikum
- Olivenolje
- Salt og pepper
Topping 2: Sopp
- 15 stk sjampinjong
- 1 liten rødløk
- Smør til steking
- Salt og pepper
- Litt finhakket gressløk
Topping 3: Avokado/granateple
- 1 Avokado
- 1 fedd hvitløk
- 1 rødløk
- Koriander
- Granateplekjerner
- Maldonsalt og pepper
Topping 4: Pære og blåskimmel
- ½ pære
- 6 skiver blåskimmelost
- Hasselnøtter
Slik gjør du
- Del brødskivene i fire.
- Pensle med litt olje og finhakket persille, og stek i ovnen på 180 grader til de blir sprø.
Topping 1: Tomat og basilikum
Del cherrytomater i fire, finhakk hvitløk og basilikum og bland sammen med litt olivenolje, salt og pepper.
Topping 2: Sopp
Stek hakket sjampinjong og løk i litt smør i en panne. Smak til med salt og pepper, og topp med gressløk.
Topping 3: Avokado/granateple
Mos avokado. Tilsett finhakket hvitløk og rødløk, koriander, salt og pepper. Topp crostiniene med granateplekjerner.
Topping 4: Pære og blåskimmel
Skjær pære og blåskimmelosten i skiver. Topp med hakkede hasselnøtter.
Vel bekomme!