Crostini med ulik topping

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Crostini med ulik topping

over 20 min

Lunsj, Middag

Fristende, små skiver med ristet eller grillet brød: Crostini. Passer utmerket på bordet som forrett eller en snack til gjestene. Og det beste av alt; du får spist opp brødrestene! Her er våre beste forslag til gode toppinger:

Ingredienser

Vi har brukt 4 skiver loff og 1/2 baguette, men bruk det brødet du har!

Topping 1: Tomat og basilikum

  • 250 gram cherrytomater
  • 1 fedd hvitløk
  • Hakket basilikum
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

Topping 2: Sopp

  • 15 stk sjampinjong
  • 1 liten rødløk
  • Smør til steking  
  • Salt og pepper
  • Litt finhakket gressløk

Topping 3: Avokado/granateple

  • 1 Avokado
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 rødløk
  • Koriander
  • Granateplekjerner
  • Maldonsalt og pepper

Topping 4: Pære og blåskimmel

  • ½ pære
  • 6 skiver blåskimmelost
  • Hasselnøtter

Slik gjør du

  1. Del brødskivene i fire.
  2. Pensle med litt olje og finhakket persille, og stek i ovnen på 180 grader til de blir sprø.

Topping 1: Tomat og basilikum

Del cherrytomater i fire, finhakk hvitløk og basilikum og bland sammen med litt olivenolje, salt og pepper.

Topping 2: Sopp

Stek hakket sjampinjong og løk i litt smør i en panne. Smak til med salt og pepper, og topp med gressløk.

Topping 3: Avokado/granateple

Mos avokado. Tilsett finhakket hvitløk og rødløk, koriander, salt og pepper. Topp crostiniene med granateplekjerner.

Topping 4: Pære og blåskimmel

Skjær pære og blåskimmelosten i skiver. Topp med hakkede hasselnøtter.

Vel bekomme!

 

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler