Focaccia, salat og grillet laks

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Focaccia, salat og grillet laks

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Ingredienser

  • Bakehuset Focaccia
  • Ruccula, crispi og hjertesalat. Evt. en annen blanding
  • Jordbær
  • Melon
  • Laksefilet

Slik gjør du

  1. Varm opp grillen, og mens den varmer seg opp, pakker du laksen inn i aluminiumsfolie. Legg på laks når grillen er varm og la den steke i ca.15 minutter.
  2. Riv noen salatblader, for eksempel ruccula, crispisalat og hjertesalat. Kutt noen jordbær i to og del en melon i terninger. Legg salatblandingen, oppkuttede jordbær og melon i en bolle.
  3. La laksen avkjøle seg litt, før du legger den i salaten. Pynt med gressløk eller de urtene du liker best. Server sammen med en fersk focaccia.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?