Focaccia og reker

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Focaccia og reker

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Mange tenker på focaccia først og fremst som tilbehør til tapas, salater eller supper, men denne italienske klassikeren er et ypperlig alternativ som en av hovedpersonene sammen med rekene. 

Ingredienser

  • Bakehusets focaccia med olivenolje og rosmarin
  • Reker
  • Aioli (hvitløk, salt, pepper, majones)
  • Pepper
  • Evt. sitron og dill

Slik gjør du

  1. Skjær focacciaen i biter
  2. Lag aioli ved å tilsette finhakket hvitløk, salt og pepper i en skål med majones. 
  3. Pill ønsket mengde reker og fyll tallerkenen
  4. Kvern litt pepper over rekene - og press litt ekstra sitronsaft over for en ekstra smakfull opplevelse. Dill er også en god smakskombinasjon til reker.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler