Focaccia med bruschetta

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Focaccia med bruschetta

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Bruschetta er godt sommeren igjennom, prøv å lage den på focaccia.

Ingredienser

  • 4 skiver Focaccia fra Bakehuset
  • 4 tomater
  • 2 ss finhakket basilikum
  • ¼ finhakket rødløk

  • 1 fedd hvitløk
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader, over- og undervarme.
  2. Finhakk tomater, basilikum, rødløk og hvitløk. Tilsett olivenolje, salt og pepper. Bland godt sammen til en tomatrøre.
  3. Varm opp focaccia i ovnen i 4 minutter.
  4. Topp focacciaen med tomatrøre og frisk basilikum.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler