Ferskt brød med egg og reker
10 - 20 min
Frokost, Lunsj, Middag
Egg og reker er en god match, og gjør susen når du har lyst på et smakfult sommermåltid. Smak til med dill, sitron og pepper!
Ingredienser
- Bakerens Utvalgte Gourmetloff
- 1 kg reker
- 2 dl majones
- Crispisalat
- 4 egg
- Dill
- Sitron
Slik gjør du
- Kok eggene i ca 8 minutter. For å være sikker på at skallet blir lett å få av kan du skylle eggene i kaldt vann, knuse skallet rundt hele egget og la det ligge i vannet i ca 20 minutter før du fjerner skallet.
- Pill rekene.
- Skjær fine skiver loff. Smør på majones og fortsett med salatblader.
- Topp med egg i skiver, pillede reker og dill.
- Skvis gjerne over noen dråper sitron før servering.
Vel bekomme!