Brioche med krepsehaler
10 - 20 min
Lunsj, Middag
Deilig sommermat! Brioche pølsebrød har flere bruksområder enn grillmat, de smaker ypperlig med en deilig salat laget av krepsehaler!
Ingredienser
- Brioche Pølsebrød
- Krepsehaler
- Syltet rødløk
- Friske urter
Dressing:
- 4 ss majones
- 2 ss creme fraiche
- 1 ss chilisaus, sterk
- 4 ss gressløk, finhakket
- Salt og kvernet pepper
Syltet rødløk:
- 2 løk i skiver eller fine båter
- 2 lime, saften
- 2 ss sukker
Slik gjør du
- Skjær løk i fine ringer eller skiver.
- Svis saftene av to lime og bland med 2 ss sitron.
- La sukkeret løse seg opp , og hell over løken. La alt stå minimum en halvtime.
- Bland sammen majones, crème fraîche, chilisaus og urter. Smak til med salt og pepper, og bland dressingen sammen med krepsehalene.
- Server med syltet rødløk og finhakket gressløk.
Vel bekomme!