Hauge & Lindaas
Bakehuset Hauge & Lindaas nærmer seg 100 år! Det ble startet i 1924, da bakermestrene Olai Hauge og Nils Lindaas gikk sammen om å kjøpe Haugesund kommunale bakeri i Flotmyrgata.
Se vårt produktsortiment:
På den tiden var Haugesund selveste sildehovedstaden i Norge og lukten av sild var nok et fremtredende trekk ved byen. I dag er mye av sildeindustrien borte, men fortsatt snakker folk som husker det hvordan Hauge & Lindaas bakeri spredte den gode duften av nybakte brød midt i sildelukten.
Bakeriet vokste og ble bygget ut i 1987. I 1989 ble det herjet av en stor brann som ødela store deler av de gamle bygningene, men bakeriet kom raskt på plass i et nybygg på branntomten. Hauge & Lindaas ble overtatt av Bakers i 2004.
Vi leverer bakervarer fra Stord i nord til Boknafjorden i sør. Våre lokale spesialiteter er Franskbrød, Grovbrød med sirup og Spleisebrød. Og i 2024 feirer vi 100 år med bakeglede og kvalitetsbrødvarer til Haugalandet!
Hilsen bakerisjef
Olav Sævereid
Hauge & Lindaas
Øvregate 161, 5525 Haugesund
Kontakt oss
Ønsker du å komme i kontakt med oss? Henvend deg til riktig sted, så når du raskere fram.